Kuc-Kuc

Sistem pametnih brava za automatizovano izdavanje smeštaja

Ulazak bez ključa i lak check-in za goste.
Izdavanje smeštaja na daljinu i bez osoblja za vlasnike.

Opsirinije
And more resume services online this post details the permutations of abbreviations for courtesy titles.

Pametne brave

Kuc-Kuc je familija naprednih pametnih brava za domove i hotele sa pratećim softverom za automatizovano izdavanje smeštaja. Pametne brave su elektronske brave koje se montiraju preko postojeće brave na vratima i kojima se upravlja preko moblinih aplikacija na telefonima korisnika. Pametne brave omogućavaju samostalan check-in, što znači da gosti mogu da pristupe smeštaju koristeći vremenski ograničen digitalni ključ, poslat na njihov mobilni telefon od strane vlasnika objekta. Digitalni ključ može biti poslan i automatski od strane Kuc-Kuc Sistema, nakon izvršenog plaćanja smeštaja.

Iznajmljivanje vašeg objekta

Da li posedujete objekat (apartman, kuću, vikendicu i slično) koju retko koristite? Da li vam je komplikovano da je izdajete jer je daleko a nemate kome da poverite izdavanje?

Kuc-Kuc omogućava izdavanje na daljinu i bez osoblja. Omogućava vam da zaradite izdavajući vaš posed sa visokim stepenom sigurnosti, potpune daljinske kontrole, uvidom u korišćenje objekta i servisa za čišćenje I održavanje.

Opsirinije

Urbano okruženje

Familija pametnih brava uključuje varijante spoljašnjih i unutrašnjih modela. Pored Bluetooth i NB-IoT komunikacije, različite brave podržavaju skeniranje koda, ukucavanje koda i pozivanje vlasnika.

Udaljene i zabačene lokacije

Pametne brave namenjene udaljenim lokacijama, bez redovnog napajanja električnom energijom, bez pristupa internetu ili čak i GPRS signal. Napravljene su da rade pod ekstremnim uslovima – veoma visoka ili niska temperatura, visoka vlažnost, nemogućnost redovnog održavanja.