O Nama

Mechatronics & More je startap kompanija koja razvija familiju naprednih pametnih brava za domove i hotele sa pratećim softverom za automatizovano iznajmljivanje smeštaja – Kuc-Kuc.

Naš tim od 8 ljudi se okupio u Maju 2018 godine i sastavljen je od eksperata iz oblasti elektronike, mašinstva, mehatronike, programiranja, industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koji zajedno imaju preko 50 godina radnog iskustva.

Naše brave koriste Narrowband IoT (NB-IoT) mrežu koja omogućava povezivanje u uslovima loše radio pokrivenosti ili u uslovima bez stabilnog napajanja električnom energijom. NB-IoT je mreža niske snage i velike pokrivenosti (Low Power Wide Area) koja omogućava povezivanje uređaja u veoma lošim radio uslovima, kao i na lokacijama koje su do sada bile teško ili potpuno nedostupne. NB-IoT takođe donosi niže troškove proizvodnje, duži životni vek uređaja, manje troškove prenosa podataka, veći broj uređaja koji mogu da se povežu, jaču penetraciju signala, veću sigurnost, jednostavnu instalaciju i širok spektar primene.

TIMELINEE

Originally, both master and mister were abbreviated mr https://essay4today.com/.

Goran Knežević

CEO, Razvoj Uređaja

Boris Petrenj

PM, Business Dev.

Pilip Pilipović

Senior Mobilni Developer

Petar Petrović

Backend developer